Зі Львова до Києва призначили додатковий поїзд: розклад

Зі Львова до Києва призначили додатковий поїзд: розклад

Для пасажирів з Дніпра, Запоріжжя та Харкова цей поїзд – зручна пересадочна опція, щоб дістатись Львова швидко та зручно

«Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд №191/192 за найпопулярнішим внутрішнім маршрутом «Київ – Львів».

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Зі столиці поїзд відправлятиметься у найбільш «пікові» дати: 30 червня, 1, 2, 8 та 15 липня зранку, о 07:05. Прибуватиме до Львова поїзд вже о 14:49.

Натомість зворотно, зі Львова, поїзд виїжджатиме 30 червня, 1, 2, 8 та 15 липня о 14:37 й прибуватиме до Києва о 22:27.

«Поїзд буде сформований з нових вагонів виробництва Крюківського вагонобудівного заводу, з кондиціонуванням, кнопкою виклику провідника та сигналізацією всередині купе», - зауважили в УЗ.

Там додали, що для пасажирів з Дніпра, Запоріжжя та Харкова цей поїзд – зручна пересадочна опція, щоб дістатись Львова швидко та зручно: в напрямку Львова пересісти на поїзд №191/192 можна з поїздів №79 Дніпро - Київ, №38 Запоріжжя - Київ та №63 Харків - Київ (час очікування пересадки не перевищить півтори години у всіх випадках). Так само – у зворотному напрямку: здійснити пересадку з поїзда №192/191 можна на поїзди №64 Київ - Харків та №80 Київ - Дніпро (час на пересадку в обох випадках не перевищить 47 хвилин).

До слова, квитки на всі рейси вже доступні в застосунку «Укрзалізниці», чат-ботах, на сайті та в касах вокзалів.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» закриє близько 5% станцій. Зокрема це стосується тих станцій, які не працюють понад п'ять років.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності