У Радехові суд оштрафував пенсіонерку, яка побила палицею сестру

пенсіонерка
Фото: Freepik

Між сестрами тривалий час були неприязні відносини

Радехівський районний суд Львівської області виніс вирок пенсіонерці, яка палицею побила сестру. Тепер вона повинна заплатити 850 гривень штрафу.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався 27 травня близько 15:00. Перебуваючи у житловому будинку літня жінка вдарила двічі дерев’яною палицею потерпілу у праву руку та по пальцях лівої руки. Внаслідок таких дій жінка отримала синці та садна.

У суді обвинувачена свою вину у скоєному не визнала. Вона пояснила, що потерпіла є її рідною сестрою та між ними тривалий час є неприязні стосунки. Зокрема, літня жінка разом зі сестрою та братом проживають в одному будинку, однак у різних кімнатах.

За словами обвинуваченої, потерпіла та її брат разом вживають алкогольні напої та намагаються «вижити» її із кімнати у будинку. Також вона сказала, що не била сестру.

Потерпіла розповіла у суді, що вона проживала в одній кімнаті площею 16 кв. м із вже покійною матір'ю та братом, у якого інвалідність. Тим часом обвинувачена проживала сама у кімнаті площею 20 кв. м.

У день інциденту жінка готувала обід для мами та брата. У цей час обвинувачена перебувала у своїй кімнаті та періодично відчиняючи двері зі своєї кімнати ображала їхню маму. Щоб не спровокувати конфлікт потерпіла зачинила двері до кімнати, тим часом обвинувачена вибігла з кімнати та почала бити її палицею.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав жінку винною у нанесенні легких тілесних ушкоджень та призначив покарання у виді 850 гривень штрафу.

Нагадаємо, раніше Личаківський районний суд м. Львова виніс вирок жінці, яка вдарила неповнолітню дівчину у маршрутці. Зазначається, що жінка вдарила неповнолітню дівчина на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин. Кривдниця умисно вдарила потерпілу рукою в око.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності