День міста Миколаєва та доба без тривог: Козицький про головне з життя Львівщини

День міста Миколаєва та доба без тривог: Козицький про головне з життя Львівщини

Усім абонентам Львівщини, які залишилися без електропостачання через негоду 23 червня, живлення вже відновили

Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про головне за добу 24 червня на Львівщині.

Про це очільник Львівщини написав в соцмережах.

  • Доба в області минула без повітряних тривог
  • У селі Глібовичі Львівського району внаслідок обриву електричного дроту струм смертельно вразив дитину 2013 року народження. За попередньою інформацією, дівчинка доторкнулася до дроту, який обірвало через негоду. За цим фактом правоохоронці відкрили провадження. Співчуття рідним.
  • У Стрийському районі через опади минулої доби, підняття підземних вод і переповнення стоків ровів підтопило присадибні ділянки у 80 домогосподарствах – у селах Станківці, Тужанівці та Березина.
  • Усім абонентам Львівщини, які залишилися без електропостачання через негоду 23 червня, живлення вже відновили. Нагадаю, без електроенергії тоді були понад 52 тисячі абонентів у різних районах нашої області.
  • Ще 82 людини евакуювались на Львівщину зі Запоріжжя. Здебільшого це люди старшого віку та матері з дітьми. Їх зустріли, надали супровід на виплати та поінформували про найважливіше наші волонтери медико-психологічної допомоги на Головному залізничному вокзалі Львова. Дехто з прибулих вирішив їхати за кордон, інші – залишаться у Львівській області.
  • Представники Львівської ОВА доєднались до онлайн-наради координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод ВПО. Йшлось про всебічну підтримку переселенців, ветеранів, родин військовослужбовців, людей старшого віку та людей з інвалідністю.
  • На Самбірщині відбулась проща до Билич. Під час неї молилися за Захисників України, їхні родини та волонтерів. Архиєрейську Святу Літургію очолив владика Богдан Манишин, єпископ-помічник Стрийської єпархії.
  • Сьогодні Миколаєву у Львівській області 453 роки. На війні загинув захисник з Розвадівської громади Павло Василів, на знак пошани до оборонця благодійний концерт до Дня міста, де збиратимуть гроші на ЗСУ, проведуть у понеділок. Співчуття рідним Героя. Дякуємо миколаївчанам за все, що вони роблять для України упродовж повномасштабної війни. Процвітання містові.

Нагадаємо, на Дрогобиччині сильна злива, яка пройшла 24 червня підтопила кілька населених пунктів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності