На Львівщині намагаються закрити початкову школу: місцеві мешканці проти

На Львівщині намагаються закрити початкову школу: місцеві мешканці проти

Наступна сесія, на якій розглядатимуть питання про ліквідацію школи відбудеться 30 червня

На Львівщині у селі Зашковичі Великолюбінської ОТГ хочуть закрити початкову школу. Місцеві мешканці категорично проти закриття, проте не впевнені, що усі їхні звернення та дії можуть вберегти заклад.

Про це LVIV.MEDIA дізналося із власних джерел.

«Громада проти, написали вже не одне звернення, вимоги, писали запит на отримання публічної інформації, якої нам не надали, лише вислали відповідь. 30 травня і 5 червня вже були сесії на яких підіймалося питання про ліквідацію нашої школи. Рішення були не прийняті. Ми звертались в департамент у Львові, дзвонили на урядову лінію. 12 червня ми отримали відповідь, що по нашій школі рішення не прийняте, і вже 16 червня бачимо на сайті ОТГ, що 30 червня знову буде стояти питання про ліквідацію нашої школи», - зазначає співрозмовниця видання.

LVIV.MEDIA дізналося, що 18 травня жителі с. Зашковичі написали та підписали колективне звернення до голови Великолюбінської селищної ради з вимогою про припинення дій щодо ліквідації юридичної особи Зашковицької ЗОШ I ст.

30 травня мешканці с. Зашковичі прибули на сесію та висловилися проти ліквідації школи. На сесії, в присутності громади, рішення про ліквідацію Зашковицької ЗОШ не було підтримано депутатами. Після того як громада покинула приміщення проведення сесії, депутатам вдалося успішно проголосувати за рішення про ліквідацію іншої, Бірченської ЗОШ.

Нагадаємо, у Великому Любіні на Львівщині медики перекрили дорогу. Так вони намагаються боротися проти свавілля директора поліклініки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності