У Стебнику реконструюють центральну площу: проєкт представлять на громадські обговорення

У Стебнику реконструюють центральну площу: проєкт представлять на громадські обговорення

Це має бути місце, де мешканці зможуть з приємністю проводити час, де буде функціонувати бізнес, де проводитимуться благодійні ярмарки, чи інші заходи

Центральну площу Стебника — майдан Тараса Шевченка — очікує капітальне оновлення.

Про це пише видання «Варто. Галицькі новини».

Як повідомив староста Стебника Тарас Городиський, це має бути місце, де мешканці зможуть з приємністю проводити час, де буде функціонувати бізнес, де проводитимуться благодійні ярмарки, чи інші заходи.

Невдовзі проєктанти представлять проєкт, де запропонують ідеї щодо розміщення сцени, нового освітлення, вигляду фасадів будинків по периметру площі, стоянку для автомобілів та заїзд до супермаркету. Проєкт також представлять на громадські обговорення.

Нагадаємо, у Стебнику відкрили відділення інтенсивної терапії та приймальне відділення у міській лікарні. Ремонт було розпочато на початку цього року. Так, нове приймальне відділення розташовується в незадіяних приміщеннях першого поверху, що в свою чергу дозволило спроєктувати кабінети згідно вимог ДБН та облаштувати бокс для заїзду «швидкої», що значно покращило умови для госпіталізації пацієнтів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності