Львівські тероборонівці знищили російський комплекс відеоспостереження «Фокус-Д» (відео)

Такі здобутки підкреслюють ефективність українських захисників

Бійці 103-ї бригади тероборони знищили з дрона російський комплекс відеоспостереження типу «Фокус-Д».

Про це повідомили у Telegram-каналі бригади.

Командир 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Валерій Курко подякував захисникам за якісну роботу та українцям, які донатять на ЗСУ.

«Вміння працювати у складних умовах та висока професійна підготовка операторів БпЛА вкотре дає вагомі результати. Такі здобутки підкреслюють нашу ефективність та перевагу на полі бою. Користуючись нагодою, хочу висловити слова вдячності небайдужим українцям, завдяки яким бригада отримала ці засоби ураження» — зазначив полковник Валерій Курко.

Екіпажем БпЛА 103 окремої бригади Сил територіальної оборони виявлено та знищено важливу ціль - ворожий комплекс відеоспостереження типу “Фокус-Д”. Це оптико-електронний модуль великої дальності, який здатен здійснювати цілодобовий моніторинг, виявлення та розпізнавання наземних, надводних, нерухомих та рухомих об'єктів. Працює в режимі автоматизованого програмного сканування, оснащений детектором руху та автоматичним наведенням на ціль, покриває видимий та ІЧ-діапазони.“Вміння працювати у складних умовах та висока професійна підготовка операторів БпЛА вкотре дає вагомі результати. Такі здобутки підкреслюють нашу ефективність та перевагу на полі бою. Користуючись нагодою, хочу висловити слова вдячності небайдужим українцям, завдяки яким бригада отримала ці засоби ураження.” - зазначив командир 103 окремої бригади Сил територіальної оборони полковник Валерій Курко .

Posted by 103-тя окрема бригада територіальної оборони Збройних Сил України on Thursday, June 8, 2023

Довідково:

«Фокус-Д» — оптико-електронний модуль великої дальності, який здатен здійснювати цілодобовий моніторинг, виявлення та розпізнавання наземних, надводних, нерухомих та рухомих об'єктів.

Працює в режимі автоматизованого програмного сканування, оснащений детектором руху та автоматичним наведенням на ціль, покриває видимий та ІЧ-діапазони.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності