• Головна
  • Новини Львівщини
  • Перетворили техніку ворога на металобрухт: львівські тероборонівці показали, як знищують ворога

Перетворили техніку ворога на металобрухт: львівські тероборонівці показали, як знищують ворога

103 бригада ТрО
Фото: 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України

Під час бойового чергування захисники помітили роботу важкої бойової техніки

Військові 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони виявили та нейтралізували ворожий танк за допомогою дронів-камікадзе.

Про це захисники повідомили на своїй сторінці у Facebook.

Під час бойового чергування захисники помітили роботу важкої бойової техніки. В той час як одні безпілотники відслідковували маршрут пересування ворога, інші підняли в повітря пекельні подарунки.

Військовослужбовці 103 окремої бригади Сил територіальної оборони виявили та нейтралізували ворожий танк за допомогою дронів-камікадзе. Це безпілотні літальні апарати з інтегрованою бойовою частиною, що здатні оперативно атакувати ціль або виконувати завдання, передбачені закладеним алгоритмом. Бійці бригади успішно опанували та застосовують цей тип ураження противника.Цього разу, під час бойового чергування, було помічено роботу важкої бойової техніки. В той час як одні безпілотники відслідковували маршрут пересування ворога, інші підняли в повітря пекельні подарунки. Перше влучання позбавило танк змоги пересуватись, друге ефектно підірвало бойову машину, а третє остаточно перетворило її на металобрухт.“Цей результат - закономірний, оскільки є наслідком наполегливого навчання та підкреслює нашу здатність ефективно впроваджувати отримані навички на полі бою. Вітаю всіх військовослужбовців з відмінним досягненням і дякую за віддану службу та бездоганну виконавчу дисципліну! Слава Україні!" - прокоментував подію командир 103 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України полковник Валерій Курко.

Posted by 103-тя окрема бригада територіальної оборони Збройних Сил України on Saturday, June 3, 2023

Перше влучання позбавило танк змоги пересуватись, друге ефектно підірвало бойову машину, а третє остаточно перетворило її на металобрухт.

Нагадаємо, нещодавно українські прикордонники на позиціях поблизу міста Бахмут ліквідували групу російських окупантів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності