З обласного бюджету Львівщини виділили 7,7 млн грн: на що використають кошти

гроші

На Програму капітального будівництва цього року вже спрямували 26,1 млн гривень

Від початку тижня з обласного бюджету Львівщини виділили 7,7 млн гривень на Програму реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів та Програму капітального будівництва.

Про це повідомляють у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

4,1 млн гривень виділили з бюджету на проведення капітальних ремонтів гуртожитків навчальних закладів для розміщення та покращення умов для проживання внутрішньо переміщених осіб.

Ще 3,6 млн гривень виділили на будівництво реконструкції та ремонтних робіт інших важливих для області проєктів.

«Цього року на дану мету спрямували всього 50,9 млн грн, з них: на Програму реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів – 24,8 млн грн, та Програму капітального будівництва – 26,1 млн гривень», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що реалізація цих програм дозволить створити додатково 1 283 місця для проживання внутрішньо переміщених осіб у 23 установах. Також в області завершать будівництво та реконструкцію 10 освітніх закладів та забезпечать додатково сприятливі умови для навчання 2 905 учнів та 75 дітей у дошкільних закладах.

Нагадаємо, від початку року місцеві бюджети Львівщини отримали 12,5 млрд гривень податків і зборів. Це на третину більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності