На Львівщині чоловік сидітиме у в’язниці за вкрадену постільну білизну

тюрма

За вкрадений два комплекти постільної білизни чоловіку призначили 5 років 3 місяці позбавлення волі

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який викрав з ринку два комплекти постільної білизни.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що перший раз чоловік здійснив крадіжку перебуваючи на території КП «Ринок Прикарпаття» 6 грудня. Проходячи повз кіоск з постільною білизною взяв у руки білизну світло-голубого кольору з візерунками, пройшов із нею між рядами ринку та вийшов не заплативши.

Другий раз чоловік вирішив викрасти постільну білизну 20 грудня. Він зайшов на територію КП «Ринок Прикарпаття» та переконавшись в тому, що його ніхто не бачить, викрав постільну білизну салатового кольору з візерунками квітів.

У суді чоловік свою вину визнав та пояснив, що до крадіжки його підштовхнуло скрутне матеріальне становище. Викрадені постільні білизни він продав, а за отримані кошти придбав продукти харчування.

Обираючи міру покарання суд врахував, що обвинувачений вже був раніше засуджений вироком Трускавецького міського суду Львівської області до 5 років 2 місяців позбавлення волі.

Відтак, розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у крадіжці та призначив покарання у виді 5 років 3 місяців позбавлення волі. Вкрадений товар суд ухвалив повернути потерпілій.

Нагадаємо, на Львівщині суд виніс вирок чоловікам, які обікрали склад з алкоголем. Двох зловмисників засудили до 5 років позбавлення волі, а одного – до 5-ти років 1 місяця позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності