Концерти та гастрономічний ярмарок: Трускавець відзначить 196-ту річницю

Концерти та гастрономічний ярмарок: Трускавець відзначить 196-ту річницю

Рестораторам громади пропонують долучитись до благодійності

18 червня курортний Трускавець відзначить свій 196-й День народження. Відтак 16-18 червня у місті заплановані урочисті заходи.

Про це повідомили у Трускавецькій міській раді.

Зазначається, що протягом кількох днів у місті відбудуться:

  • фестиваль патріотичної пісні;
  • фольклорна сторінка;
  • музичні вітання від школярів громади;
  • гастрономічний ярмарок-дегустація та багато іншого.

«Запрошені, також, відомі українські артисти (афіша буде згодом). Всі заходи, які проходитимуть у нашому місті матимуть благодійну мету – збір коштів на підтримку військових, адже усі ми хочемо якомога ефективніше докластись до підтримки воїнів - зробити внесок у Перемогу українців. Це, ще й один із способів подякувати нашим незламним за те, що тримають фронт, щоб  ми могли продовжувати жити і користати з простих радостей, які воно дарує», - кажуть у міськраді.  

Водночас рестораторам громади пропонують долучитись до благодійності та представити унікальні страви на гастроярмарку в рамках Дня міста.

«Головним інгредієнтом має стати наша улюблена солодка трускавка! Тож перевага надаватиметься стравам і напоям з полуниці як традиційним, так і авторським», - зазначили у міській раді.

За деталями щодо умов участі можна звернутись за номером телефону: +380 96 447 1650, Трускавецький інформаційно-курортний центр.

Нагадаємо, Трускавецька міська рада підготувала проєкт рішення про демонтаж решток споруди Стелли Слави, яка прославляє радянську добу на вулиці Дрогобицькій у Трускавці.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності