Дружина загиблого Героя зі Львівщини передала лікарні обладнання на 100 тисяч гривень

Підполковника Богдана Лещишина посмертно відзначили орденом «Золота Зірка»

Жінка загиблого військовослужбовця Богдана Лещишина передала неонатальному центру Львівської обласної клінічної лікарні лампу фототерапії та інфузомат для введення ліків довенно.  Загальна вартість цього обладнання — 100 тисяч гривень.

Про це повідомили на Facebook-сторінці медзакладу.

У неонатальному центрі у 2016 році опікувались донькою подружжя — Мартою. Дівчинка народилась із вагою 1 750 грамів й через місяць породіллю виписали разом із немовлям вагою 2 190 грамів. Проте свій сьомий день народження дівчинка зустрічатиме без батька.

«Тата у маленької дівчинки відібрав ворог, що прийшов до нас з війною. Але ані йому, ані будь-кому іншому не під силу відібрати батьківську опіку з небес і спогади про найдорожчого захисника. Сьогодні Богдан оберігає не лише свою маленьку дівчинку Марту, але й наших передчасно народжених діточок», - йдеться у повідомленні.

Натомість дружина Героя – Марія – в пам'ять про свого чоловіка подарувала для потреб Неонатального центру лампу фототерапії та інфузомат для введення ліків довенно, вартістю 100 тисяч гривень.

«Ми безмежно вдячні Марії за небайдужість, підтримку та допомогу! Разом із вами Марія і Мартуся, пишаємося вашим татом Героєм України підполковником Богданом Лещишиним, пишаємося його мужністю і героїзмом!», - зазначили у Львівській обласній клінічній лікарні.

Довідково:

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народу, Указом Президента України № 275/2022 від 25 квітня 2022 року підполковнику Лещишину Богдану Григоровичу присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності