У Бориславі підлітки спалили «Жигулі»: поліція притягнула до відповідальності батьків

Один із підпалювачів – син власника автівки

Правоохоронці встановили особи неповнолітніх, які причетні до підпалу «Жигулів» у Бориславі. Батьків цих підлітків притягнули до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, 27 травня о 19:40 правоохоронці отримали повідомлення про пожежу, що сталась на пустирі по вулиці Куліша у місті Борислав. Вогонь загасили рятувальники ДСНС, після чого на місці події працювали поліцейські.

Як встановили правоохоронці, автомобіль «Жигулі» належить місцевому мешканцю. Причиною займання став підпал, до якого причетні кілька неповнолітніх місцевих жителів, віком 15-16 років, один з яких – син власника автівки. Зазначається, що вона була несправна та непридатна до експлуатації.

На батьків неповнолітніх, причетних до вчинення правопорушення, поліцейські склали протоколи за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, на Яворівщині 62-річний чоловік хотів вбити свою дружину, яка не могла рухатися. Він  інсценував пожежу.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності