• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Львівщині достатня кількість авто для складання практичного іспиту на посвідчення водія — Рудик

На Львівщині достатня кількість авто для складання практичного іспиту на посвідчення водія — Рудик

На Львівщині достатня кількість авто для складання практичного іспиту на посвідчення водія — Рудик

Записатися на практичний іспит онлайн можна буде під час пілотного проєкту

На Львівщині у сервісних центрах є достатня кількість автомобілів для складання практичного іспиту на посвідчення водія. Їх перемістили з інших регіонів, які не беруть участь у пілотному проєкті.

Про це у коментарі LVIV.MEDIA розповів начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

За словами посадовцями, під час пілотного проєкту можна буде записатися на складання практичного іспиту онлайн. Для цього у сервісних центрах має бути достатня кількість авто.

“Для того щоб був попередній запис, потрібно щоб були транспортні засоби. Адже без певної кількості транспорту організувати цей проєкт неможливо. Ми зробили певне переміщення із територіальних сервісних центрів України на Львівщину”, – пояснив Рудик.

Очільник сервісного центру МВС вважає, що вартість складання іспиту потрібно збільшити, як приклад, він наводить досвід європейських країн, там екзамен коштує 70 євро, що в українському еквіваленті становить близько 2800 грн.

Нагадаємо, з 1 червня в чотирьох регіонах України, у тому числі на Львівщині, зміниться процедура складання іспитів на отримання посвідчення водія. Ці зміни мають зробити отримання водійських посвідчень більш зручним та прозорим.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності