• Головна
  • Новини Львівщини
  • Чемпіонат України з велоспорту та презентація книги Глави УГКЦ: Максим Козицький розповів про головні новини доби

Чемпіонат України з велоспорту та презентація книги Глави УГКЦ: Максим Козицький розповів про головні новини доби

Чемпіонат України з велоспорту та презентація книги Глави УГКЦ: Максим Козицький розповів про головні новини доби

Наступного тижня стартує Національний мультипредметний тест.

В Українському католицькому університеті відкрили іменний стипендійний фонд нашого захисника Юрія Осадчука з Кам'янки-Бузької. Він загинув 15 жовтня під час виконання бойового завдання.

Про це у своєму ранковому зведенні написав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Стипендійну підтримку запровадили з ініціативи родини Юрія. Її надаватимуть студентам факультету прикладних наук.

Стартувала Програма транскордонного співробітництва Interreg NEXT «Польща-Україна 2021-2027». В межах першого конкурсного відбору проєкти можуть подавати некомерційні організації. Прийматимуть їх до 31 липня за пріоритетами «Довкілля» та «Здоров’я».

Комісія Львівської ОВА провела моніторингові візити у Роздільський дитячий будинок-інтернат та у філію Грушківського психоневрологічного інтернату в селі Заклад на Стрийщині.

Наступного тижня стартує Національний мультипредметний тест. У Львівській області зареєструвалися на нього 23 тисячі учасників, що на 5 тисяч більше ніж минулого року. Тестування проведуть на комп’ютерах. З міркувань безпеки публічно не оприлюднюватимуть адреси центрів тестування та час проведення.

Старосамбірська районна лікарня отримала сучасний апарат УЗД діагностики Toshiba 500 високого класу від благодійного Фонду Сімʼї Доскіч та за сприяння інших меценатів. Тепер у поліклінічному відділенні медзакладу зможуть не тільки проводити ультразвукові дослідження, але й діагностику ЕХО серця для пацієнтів, які цього потребують.

50 сімей з-поміж ВПО у ККЦ при Яворівській РВА зареєструвались на отримання фінансової допомоги ООН від БФ «Право на захист». Це виплата у сумі 6660 грн на кожного члена сім’ї, яку надають частинами по 2220 грн упродовж трьох місяців.

Більше ніж 600 учнів відвідали тренінги у межах проєкту «Школи без нікотину».

Понад 250 тисяч гривень зібрала громада міста Пустомити на ремонт волонтерського автомобіля. Цією машиною здійснили понад 30 поїздок на передову.

У Львівському національному університеті презентували книгу Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава «Скажи мені правду. Діалоги про сенс життя».

Сьогодні у Львові стартує чемпіонат України з велосипедного спорту на треку. Востаннє змагання такого рівня й масштабу відбувалося в Україні ще у 2021 році.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності