У Львові чоловік відбувся умовним терміном за зберігання дитячої порнографії

суд
Фото: Freepik

Йому призначили 2 роки іспитового строку

Галицький районний суд м. Львова призначив 2 роки іспитового строку чоловіку, який зберігав у свому комп’ютері дитячу порнографію.  

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що з листопада 2021 року до березня 2022-го чоловік неодноразово завантажував з різних сайтів дитячу порнографію на свій комп’ютер та зберігав її.

У суді обвинувачений визнав свою вину у скоєному, щиро розкаявся та просив суворо не карати. Призначаючи покарання, суд врахував щире каяття до обставин, що пом’якшують покарання. Також суд не встановив обставин, що обтяжують покарання.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у скоєному та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі  із забороною обіймати посади, пов’язані з роботою з дітьми та займатися діяльністю, пов’язаною із роботою з дітьми, строком на 2 роки.

Однак його звільнили від відбуття призначеного покарання та призначили 2 роки іспитового строку. Також він повинен заплатити 3,9 тис. грн судових витрат, пов’язаних із проведенням судової експертизи.

Нагадаємо, перед судом постане матір, яка віддала в сексуальну експлуатацію знайомому двох неповнолітніх дітей, та спричиняла сексуальне насильство щодо них. 13-річну дівчинку та 11-річного хлопчика знайомий матері водив до лазні, де дорослі влаштовували з ними сексуальні розваги та знімали порно.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності