Рятуючи побратимів, загинув захисник із Яворова: у нього залишилося 6 внуків

Рятуючи побратимів, загинув захисник із Яворова: у нього залишилося 6 внуків

Чоловік вивозив з поля бою поранених, доставляв їх до госпіталів та лікарень. В одній із таких поїздок отримав важкі поранення

Яворівщина втратила ще одного захисника.

Про це пишуть на сторінці Яворівської міської ради

П'ятдесяти восьмирічний Василь Володимирович Коломієць родом з Вінниччини. Там пройшли його роки дитинства та студентської юності. Навчався на водія, але після навчання вступив до лав тодішньої радянської армії.

«Василь Володимирович сам по собі був товариською, доброзичливою, справедливою та цілеспрямованою людиною. Любив музику і часто грав для близьких на баяні. Не рідко можна було зустріти чоловіка на полюванні, яке він теж полюбляв», - йдеться у повідомленні міськради.

У 1986 році чоловік створив із дружиною Наталією сім'ю та переїхав до Яворова. Тут народилися четверо дітей: син Василь, доньки Марія, Тетяна та Євгенія. Відтоді до 2022 року Василь Володимирович працював за спеціальністю - був водієм далекобійником.

«Але після 24 лютого 2022 року залишив мирне життя позаду. Дідусь шістьох внуків хотів захистити свою велику родину, прогнати загарбників з рідної землі, тому вступив до лав територіальної оборони. За час служби був нагороджений почесною відзнакою Яворівського міського голови», - пишуть у Яворівській міській раді.

Василь Володимирович вивозив з поля бою поранених, доставляв їх до госпіталів та лікарень. В одній із таких поїздок, рятуючи життя побратимам, отримав важкі поранення.

«У Київському госпіталі 23 травня 2023 року перестало битися його хоробре серце», - йдеться у повідомленні.

Поховання Героя за його волею відбудеться на рідній Вінниччині цієї суботи 27 травня.

Родина організовує транспорт для доїзду з Яворова до міста поховання. Всіх охочих попрощатися та вшанувати Героя просять звертатися за телефоном:

  • +380 97 16 22 122;
  • +380 98 34 35 087.

Просять зголошуватись до кінця дня 25 травня.

Нагадаємо, 24 травня о 12:00 Червоноградська громада зустріла Героя Володимира Паращина. Парастас розпочнеться о 17:00 в буд.№591 на хуторі Підрочин в селі Сілець. Автобус з майдану «Просвіта» у Соснівці відправлятиметься об 11:30 та 16:30.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності