На Львівщині покарали чоловіка, який вдарив розбитою пляшкою таксиста

таксі
Фото: Freepik

Зловмиснику призначили 5 місяців арешту

Радехівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який вдарив таксиста горловиною скляної розбитої пляшки по голові.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався на початку листопада 2022 року, однак вирок суд виніс лише у травні 2023-го. Внаслідок дій зловмисника таксист отримав закриту черепно-мозкову травму у виді струсу головного мозку, однієї рани у завушній ділянці та двох ран на обличчі справа.

У суді обвинувачений визнав свою вину у скоєному, однак відмовився надати покази. Тим часом потерпілий пояснив, що чоловік разом зі знайомим попросив його завезти у Червонограді із вул. Івасюка до с. Гоголів.

Приїхавши у село таксист почав розвертатися, однак обвинувачений просив поїхати далі. Коли вони зупинилися, чоловік попросив таксиста вимкнути світло фар, на що останній не погодився.

«Вони почали виходити, проте не оплатили за проїзд і в цей час обвинувачений завдав йому один удар по голові ззаду. Інший пасажир з автомобіля також не виходив, ударів не завдавав. У руках нападника нічого не бачив, на руці було щось кольорове», - йдеться у судовому вироку з пояснень потерпілого.

Також водій розповів, що попросив чоловіка заплатити за поїздку 250 гривень, однак останній мовчав та кошти не надав. Таксист вже неодноразово раніше возив чоловіка, і бували такі випадки, що він кошти повертав пізніше.

Коли обвинувачений з іншим пасажиром вийшли з автомобіля, то почали нападати на потерпілого. Зокрема, як пояснив таксист, він сів в автомобіль із відкритими дверима та почав втікати, чоловіки волочились за автомобілем десь 200 метрів та трималися за двері. Далі автівка з’їхала у кювет.

Водій пояснив, що його автомобіль постраждав, і на ремонт він витратив 80 тис. гривень, які обвинувачений не відшкодував.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у завданні легких тілесних ушкоджень та призначив покарання у виді 5-ти місяців арешту.

Нагадаємо, у Львові на залізничному вокзалі поліцейські затримали 36-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві рідного брата. Зокрема, в одному із сіл поблизу Нововолинська Володимирського району під час сварки чоловік вдарив ножем 34-річного брата, який загинув від травм, та втік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності