На Львівщині покарали штрафом чоловіка, який тягав у лікарні за волосся дружину

домашнє насильство
Фото: pexels

Інцидент стався у палаті педіатричного відділення

Червоноградський міський суд Львівської області покарав чоловіка, який у лікарні тягав свою дружину за волосся при новонародженій дитині.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався наприкінці квітня у палаті педіатричного відділення Центральної міської лікарні Червоноградської міської ради. Чоловік почав конфліктувати із дружиною у присутності своєї новонародженої дитини.

Спочатку кривдник схопив жінку за волосся та потягнув до себе, після чого схопив руками її за передпліччя та почав стикати. Далі він знову схопив дружину за волосся та потягнув до себе.

Такими діями чоловік спричинив потерпілій крововилив у правому передпліччі і забій м’ягких тканин голови та обох передпліч.

Чоловік у присутності захисника склав заяву, якою визнав свою винуватість у скоєному. Призначаючи міру покарання суд врахував, що обвинувачений є особою молодого віку, без судимості та не перебуває на диспансерному обліку у лікарів психіатра та нарколога.

Обставиною, яка обтяжує покарання, суд визнав вчинення правопорушення у присутності дитини.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у завданні легкого тілесного ушкодження та призначив покарання у виді штрафу розміром 850 гривень.  

Нагадаємо, раніше мешканця Пустомитівщини притягнули до кримінальної відповідальності за домашнє насильство. Чоловік часто зловживав алкоголем та систематично вчиняв безпричинні конфлікти з неповнолітньою дочкою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності