На Львівщині чоловік сяде у в’язницю за викрадений генератор та садову тачку

генератор

У суді злодій свою вину у скоєному визнав

Бориславський районний суд виніс посадив за ґрати чоловіка, який вкрав з приватного подвір’я дизельний генератор та садову тачку.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зловмисник здійснив крадіжку наприкінці січні 2023 року. Перебуваючи на чужому подвір’ї він побачив генератор та господарсько-садочку тачку, які вирішив таємно викрасти. Скориставшись тим, що на території будинку нікого не має, чоловік переліз через огорожу, завантажив бензиновий генератор на садову тачку та вивіз з подвір’я.

У суді злодій свою вину у скоєному визнав. Призначаючи міру покарання суд врахував, що чоловік вже був раніше засуджений за злочин до 4 місяців і 10 днів арешту. Окрім того, його було зважаючи на те, що обвинувачений не з'являвся у судові засідання, його було оголошено в розшук.

Чоловіка визнали винним у крадіжці та призначили 5 років 1 місяця позбавлення волі, його взяли під варту у залі суду. Строк відбуття покарання ухвалили рахувати з 15 травня 2023 року.

Нагадаємо, раінше у Львові посадили за ґрати чоловіка, який вкрав з магазину у торговому центрі три пари взуття. У суді чоловік визнав свою вину у скоєному та пояснив, що здійснив крадіжку через важке матеріальне становище.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності