Побив п’яного вітчима: на Львівщині судили хлопця, який захистив мати

кулак

Мати подзвонила до сина та попросила захистити її від вітчима

Старосамбірський районний суд Львівської області виніс вирок хлопцю, який захищаючи мати побив п’яного вітчима.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №455/1184/20.

Інцидент стався у грудні 2019 року, однак суд виніс вирок лише у травні 2023-го. Хлопець проживав зі своєю бабцею. Йому на телефон подзвонила мати та попросила прийти й захистити її від вітчима, який влаштував скандал.

У суді хлопець визнав свою вину та пояснив, що прийшовши додому побачив, як його вітчим свариться з мамою. Відтак він заступився за неї та вдарив чоловіка. Зазначається, що на момент побиття, хлопець був неповнолітнім.

Тим часом вітчим розповів, що у день інциденту він з товаришем випив пляшку горілки. Ввечері він поскандалив з дружиною, а коли його пасинок повернувся додому, то одразу двічі вдарив кулаком в обличчя. Претензій до хлопця він немає.

Мати хлопця у суді сказала, що її чоловік прийшов п’яним та з пляшкою горілки, яку вона у нього забрала. За це потерпілий почав її ображати, називати нецензурними словами та виганяти з дому. Тоді вона подзвонила старшому сину, аби той прийшов та захистив її.

Суд визнав хлопця винним у завданні тілесних ушкоджень середньої тяжкості та призначив покарання у виді й року позбавлення волі. Втім його звільнили від відбування покарання призначивши 1 рік випробувального терміну.

Нагадаємо, у Львові звільнили від покарання чоловіка, який побив поліцейського. Зловмисник погрожував нацькувати собак на правоохоронців, а потім схопив поліцейського за шию, почав стискати горло та бити кулаком в область голови.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності