На Львівщині послабили правила продажу алкоголю

На Львівщині послабили правила продажу алкоголю

Львівська ОВА від сьогодні, 11 травня, частково послабила обмеження щодо продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв на території області

З 11 травня на період дії правового режиму воєнного стану суб’єктам господарювання всіх форм власності заборонили торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями (у тому числі пивом) на території Львівської області з 22:00 до 10:00.

Про це йдеться на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

До цього заборона діяла з 21:00 до 10:00.

Як зазначили у департаменті економічної політики Львівської ОВА, збільшення часу продажу на 1 год запровадили для відновлення економіки Львівської області шляхом підтримки бізнесу, забезпечення стабільної діяльності підприємств, збереження робочих місць, збільшення надходжень до державного і місцевих бюджетів.

Таке рішення сприятиме збільшенню надходження від сплати податків до місцевих бюджетів, зокрема акцизного податку з реалізації алкогольних виробів, який становить 5% від продажу цих виробів.

Нагадаємо, в Україні пропонують запровадити новий податок на алкоголь. У Верховній Раді України зареєстрували законопроєкти №9253 та №9252, яким пропонується збільшити акциз на алкогольні напої, а надходження спрямувати на збільшення виплат військовослужбовцям.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності