Прикидався бортпровідником: на Львівщині покарали ухилянта, який хотів виїхати за кордон

Держприкордонслужба

Чоловік заплатить штраф за підробку документів

Яворівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який видав себе працівником авіакомпанії, аби виїхати з України.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №944/2657/23.

Зазначається, що чоловік наприкінці березня 2023 року підробив свідоцтво бортпровідника та лист підтвердження щодо належності до авіаційного персоналу та трудовий договір з авіакомпанією SkyUp.

Ухилянт вніс до документів неправдиві відомості про відрядження на період з 14 квітня до 6 червня 2023 року за маршрутом Київ-Варшава-Шарм-ель-Шейх-Київ.

Вже 15 квітня чоловік, перебуваючи у пункті пропуску «Грушів», пред’явив прикордонникам підроблені документи, з метою виїхати з України.

Суд визнав чоловіка винним у підробленні документів та їх використанні. За скоєне чоловік заплатить штраф у розмірі 17 тис. грн.

Нагадаємо, на Львівщині викрили жителя, який за 6 500 доларів США допомагав незаконно перетнути кордон військовозобов’язаним. Чоловік налагодив схему нелегального перетину кордону особами, що підлягають мобілізації, на підставі внесення щодо них відомостей до системи «Шлях», як водіїв-волонтерів

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності