«Грав у хованки» з прикордонниками: на Львівщині затримали 23-річного ухилянта

«Грав у хованки» з прикордонниками: на Львівщині затримали 23-річного ухилянта

Чоловік заплатив 5 тис. доларів за місце у багажнику автівки

Вночі 28 квітня до пункту пропуску «Шегині» на виїзд до Польщі прибув мікроавтобус «Мерседес». Під час заїзду для проходження контролю прикордонники перевірили осіб, які слідували через державний кордон. Однак на паспортний контроль прибуло на одну особу менше.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Як з’ясувалося згодом водій мікроавтобуса за гроші погодився перевезти через кордон чоловіка призовного віку. Свої послуги перевізник «оцінив» у 5 тисяч доларів.

«Для реалізації незаконного трансферу під час проходження контролю 23-річний житель Тернопільщини причаївся у багажному відділені за сидіннями та не надав документи для перевірки. Однак прикордонники все одно його знайшли», - йдеться у повідомленні.

Ухилянта через кордон не пропустили й притягнули до адмінвідповідальності за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП.

«Стосовно перевізників оперативні співробітники Львівського прикордонного загону направили повідомлення до Нацполіції. В їх діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», - зауважили прикордонники.

Нагадаємо, на пропускному пункті «Шегині» прикордонники затримали 52-річного громадянина Грузії. Під час того, як він проходив паспортний контроль, стало відомо, що він є у базі даних щодо розшуку правоохоронними органами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності