Дві сотні пар з Львівщини безкоштовно отримають препарати для лікування безпліддя

Дві сотні  пар з Львівщини  безкоштовно отримають препарати для лікування безпліддя

Ці препарати використовують для стимуляції суперовуляції. Їх рекомендують застосувати у лікуванні безпліддя американська та європейська агенції з контролю якості лікарських засобів – EMA та EDA

У Львівській області вперше запрацювала Комплексна програма підтримки галузі охорони здоров’я, яка допоможе стати батьками парам, які стикнулися з різними проблемами безпліддя.

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

200 пар з Львівщини можуть отримати безкоштовні інноваційні препарати від європейського виробника для лікування безпліддя.

Ці препарати використовують для стимуляції суперовуляції. Їх рекомендують застосувати у лікуванні безпліддя американська та європейська агенції з контролю якості лікарських засобів – EMA та EDA.

«Ті, хто знайомі з проблемою безпліддя, знають, що стимулюючі препарати складають практично половину вартості лікування методами ДРТ (допоміжних репродуктивних технологій). Робимо важливий крок, щоб лікування безпліддя стало більш доступним», – написав Максим Козицький.

Ті, хто хоче скористатися цією можливістю, повинні зареєструватися за посиланням.

Перевагу надаватимуть сім’ям військовослужбовців.

Додамо, цьогоріч у лютому у Львівському обласному перинатальному центрі запрацювало відділення допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ), щоб допомагати тим, хто хоче стати батьками. Це перший перинатальний в Україні, де застосовують ДРТ. Також у відділенні безкоштовно забезпечують кріоконсервацію та зберігання сперми і яйцеклітин наших захисників і захисниць.

Нагадаємо, львівські нейрохірурги прооперували восьмимісячну дівчинку з важкою формою епілепсії. Хвороба викликала в дитини сильні та тривалі напади, які несли пряму загрозу її життю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності