На Львівщині «швидка» протягом тижня доставила в лікарні понад 2 тисячі пацієнтів: деталі

На Львівщині «швидка» протягом тижня доставила в лікарні понад 2 тисячі пацієнтів: деталі

Майже половина виїздів «швидкої» завершилася госпіталізацією пацієнтів

Впродовж минулого тижня, з 16 по 22 квітня, оперативно-диспетчерський відділ Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф прийняв 11 тисяч 416 звернень на номер «103». Це на 512 дзвінків більше, ніж минулого тижня.

Про це повідомили на сторінці Центру у Facebook.

Загалом команди бригад ЕМД здійснили 4 160 виїздів до хворих. Так, у 2 744 випадках це були пацієнти в екстрених та критичних станах. Натомість в лікарні області бригади швидкої допомоги доставили 2 067 пацієнтів.

«49,6% виїздів «швидкої» завершено госпіталізацією пацієнтів, у 50,4% здійснених викликів допомогу надано на місці події», - йдеться у повідомленні.

Водночас усі 100% пацієнтів з гострим мозковим інсультом (161 особа) та гострим коронарним синдромом (79 хворих) було госпіталізовано в лікарні з можливістю надання спеціалізованої допомоги.

Нагадаємо, у Львові та області 21 людина заразилася небезпечною хворобою Лайма, яку передають кліщі. Щороку цією недугою хворіє від двох до майже п’яти тисяч українців. Хвороба Лайма може призвести до тяжких ускладнень та навіть інвалідності. Це лише одна із багатьох небезпечних інфекцій, яку переносять кліщі.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності