Залишив людей без укриття: на Золочівщині судитимуть підприємця, який привласнив кошти

На майно обвинуваченого накладено арешт та заявлено цивільний позов

На Золочівщині судитимуть місцевого підприємця, який незаконно заволодів грошима.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Розслідування встановило, що восени минулого року одна із міських рад Золочівщини уклала договір підряду з обвинуваченим. За умовами договору, підприємець мав провести капітальний ремонт приміщення захисного укриття в одному з адміністративних будинків району. Відремонтувати потрібно було укриття загальною площею понад 250 кв. м в одному із сіл Золочівщини.

Потім зловмисник видав та подав для оплати завідомо неправдиві офіційні документи, у яких зазначив неправдиву інформацію щодо обсягів та вартості робіт.

Таким чином, він безпідставно заволодів коштами з місцевого бюджету у розмірі близько 120 тис грн. за роботи, які фактично виконані не були.

За клопотанням прокурора, з метою забезпечення відшкодування збитків, на майно обвинуваченого накладено арешт та заявлено цивільний позов. Також, до чоловіка застосовано запобіжний захід у вигляді застави.

Нагадаємо, на Львівщині підприємець, який ремонтував дах Великолюбінської селищної ради, завищив вартість виконаних робіт на понад 100 тис. грн. У судовому засіданні чоловік свою вину у скоєному визнав. Він розповів, що кошти, які отримав від селищної ради, привласнив і витратив в інтересах сім’ї. Також він зазначив, що у повному обсязі відшкодував шкоду, доробив усі невиконані роботи й виконав додаткові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності