На Дрогобиччині чоловік з ножем напав на односельчан

На Дрогобиччині чоловік з ножем напав на односельчан

Затриманому загрожує вісім років в'язниці

У Дрогобицькому районі поліцейські затримали 35-річного мешканця одного з селищ, який ножем поранив двох односельчан. 

Про це повідомила Поліція Львівщини.

Повідомлення про двох чоловіків, яких доправили у Дрогобицьку районну лікарню з ножовими пораненнями, надійшло у поліцію від медиків 11 квітня. В одного з потерпілих, 40-річного мешканця одного з селищ району, лікарі діагностували, проникаюче поранення черевної порожнини, в іншого, його односельчанина віком 21 рік – проникаюче поранення грудної клітини. Стан пацієнтів, за словами медиків, є важкий.

Як встановили правоохоронці, того дня близько 22.00 потерпілі, проїжджаючи на велосипедах повз зупинку громадського транспорту, зробили зауваження чоловіку, який розпивав там спиртне. Після цього між ними виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав односельчанам кишеньковим ножем поранень та втік з місця події.

Поліцейські через записи з камер відеоспостереження, встановили особу зловмисника та затримали його. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує позбавлення волі на строк  до восьми років.

Нагадаємо, Залізничний районний суд м. Львова звільнив від покарання неповнолітнього, який погрожуючи ножем пограбував людину. Йому призначили випробувальний термін.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності