• Головна
  • Новини Львівщини
  • Псевдореконструкція за більш як пів мільйона гривень: на Львівщині судитимуть селищного голову

Псевдореконструкція за більш як пів мільйона гривень: на Львівщині судитимуть селищного голову

Псевдореконструкція за більш як пів мільйона гривень: на Львівщині судитимуть селищного голову
Фото: Freepik

Селищний голова не проконтролював виконані підрядником будівельні роботи

На Львівщині судитимуть одного із діючих селищних голів Червоноградського району та директора фірми-підрядника. Зокрема, посадовця обвинувачують у службовій недбалості, а директора підприємства у заволодінні чужим майном та службовому підробленні.

Про це повідомили у прокуратурі Львівщини.

Так, розслідуванням встановлено, що між селищною радою та очолюваним обвинуваченим товариством було укладено договір на реконструкцію спортивного майданчика у селищі.

«Директор підрядної організації використав службове становище та завищив об’єми, вартість виконаних робіт та використаних матеріалів по об’єкту. Склав недостовірні акти виконаних будівельних робіт та надав їх для оплати», - йдеться у повідомленні.

Натомість селищний голова не проконтролював виконані підрядником будівельні роботи. Також він не пересвідчився в закупівлі та встановленні спортивного інвентаря зазначеного в актах виконання робіт.

Загалом на підставі наданих актів селищний голова безпідставно перерахував на рахунок підрядника близько 600 тис. грн.

Нагадаємо, прокурори Галицької окружної прокуратури Львова скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора приватного підприємства, якого звинувачують у заволодіння бюджетними коштами під час реставрації університету.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності