У Самборі спіймали 40-річного рецидивіста, який розповсюджував наркотики

Наркотики

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна

У Самборі викрили 40-річного місцевого жителя, який збував наркотики.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту 40-річним жителем Самбора нарковмісних таблеток, зокрема «Субутексу», наркозалежним мешканцям міста та прилеглих сіл.

Зловмисник, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні затриманого правоохоронці виявили та вилучили пакунок з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб «канабіс», зіп-пакети, а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Нагадаємо, раніше 68-річного чоловіка з Кіровоградської області затримали на пункті пропуску «Краківець». Прикордонники разом із митниками знайшли два пакунки з марихуаною, вагою майже пів кілограма. Пенсіонер причепив пакети з наркотиками до тіла і заховав під светром.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності