Нардеп зізнався у смертельній ДТП: очевидці пишуть про загиблого під Золочевом

Володимир Гевко

Він насмерть збив пішохода на зебрі

Народний депутат від партії «Слуга народу» Володимир Гевко вчинив смертельну ДТП. Ймовірно, це сталося на Львівщині.

Про це він повідомив у Facebook.

Вночі 19 березня нардеп Володимир Гевко спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок цього загинула людина. Він зазначив, що одразу на місці подій здав усі необхідні аналізи та пройшов перевірку на стан алгокольного й наркотичного сп’яніння. Депутат співпрацює зі слідством і пообіцяв допомогу сім’ї загиблого.

«Я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб родина трагічно загиблого отримала усю підтримку й допомогу, яка потрібна для того, щоб пережити це страшне горе. Мені дуже важко від того, що трапилося. Я не знаю, як знайти в собі сили пережити цю трагедію», — написав Володимир Гевко.

За інформацією журналіста Костянтина Андріюка, ДТП сталося в селі Червоне, Львівської області. В 10 кілометрах від Золочева (траса Львів -Тернопіль). Водій був за кермом автомобіля Audi q7.

«Пишуть депутат збив насмерть на зебрі чоловіка. За словами очевидців, черевики жертви відлетіли на інший кінець проїжджої частини. Також є інфа, що в момент ДТП не було вуличного освітлення. Очевидці кажуть, на місце ДТП прибуло одразу 5 екіпажів поліції», — повідомив Андріюк.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли про те, що ексдепутат зі Львівщини причетний до незаконного переправлення ухилянтів за кордон. Через це у чоловіка вже провели обшуки. Під час них вдома у підозрюваного поліція знайшла докази, зокрема фіктивні документи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності