Через ремонт дороги у Дрогобичі реорганізували рух: деталі

Через ремонт дороги у Дрогобичі реорганізували рух: деталі

Навантаження на низці вулиць міста суттєво виросло

Вже кілька тижнів невеликий відрізок дороги в ділянці мосту через річку Солониця від перехрестя Героїв до «Діброви» залишається перекритим. Тут облаштовують тимчасовий об’їзд мосту, відтак весь транспорт з Трускавця в напрямку Львова вимушено курсує через Дрогобич.

Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

У зв’язку з цим, навантаження на низці вулиць міста суттєво виросло. Зокрема йдеться про відрізок дороги Трускавецька – Війтівська гора – Дацка – Стрийська.

Так, на час ремонту цього відрізку дороги, об’їзд транспорту зі сторони Трускавця триватиме дорогою Війтівська гора – Млинарська – Стрийська. По місту, в напрямку вокзалу – вулицями Грушевського та Володимира Великого.

Водночас наразі триває підготовка до капітального ремонту вулиці Стрийської, від Лесі Українки до вулиці Винниченка. Крім того, цьогоріч у Дрогобичі планують відремонтувати також відрізок вулиці Війтівська гора, з попередньою заміною водогону.

Нагадаємо, департамент міського господарства Дрогобицької міської ради провів тендер на капітальний ремонт вулиці Стрийської, відхиливши більш вигідні пропозиції. Дорогу у Дрогобичі відремонтує рівненська компанія за 81,1 млн гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності