Львівщина зустріла полеглого Героя, якому сьогодні мало б виповнитися 46 років

Львівщина зустріла полеглого Героя, якому сьогодні мало б виповнитися 46 років

11 березня Василь Швадчак загинув

Сьогодні, 14 березня, у День українського добровольця, Дрогобицька громада зустріла ще одного полеглого земляка — Василя Швадчака з Михайлевич.

Про це пишуть на сторінці Дрогобицької міської ради.

З перших днів повномасштабної війни загиблий Герой добровільно відправився на захист рідної держави. Служив захисник у складі 63-ї ОМБр. Сьогодні воїну мало б виповнитись 46 років.

11 березня, під час виконання бойових завдань із захисту Батьківщини, Василь Швадчак загинув. З рідних у воїна залишилась дружина, донька і син.

Сьогодні домовину з тілом загиблого захисника зустріли на Перехресті Героїв. Тут зібрались рідні та близькі воїна, друзі та бойові побратими.

Після панахиди за участі священнослужителів на Перехресті Героїв траурний конвой відбув до рідного села Василя Швадчака — Михайлевич.

О 19:00 у рідному домі загиблого відбудеться парастас.

Чин похорону пройде у середу, 15 березня, о 12:00.

Нагадаємо, 13 березня під Бахмутом Донецької області загинув оператор «Суспільного» та військовий Олексій Ольховик. У вересні 2022 року чоловік отримав мінно-вибухове поранення і близько місяця лікувався, а після одужання знову повернувся на фронт — до Бахмута.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності