• Головна
  • Новини Львівщини
  • Трагедія у Золочівському районі та тисячне авто для ЗСУ: Максим Козицький розповів про тиждень, який минає

Трагедія у Золочівському районі та тисячне авто для ЗСУ: Максим Козицький розповів про тиждень, який минає

Трагедія у Золочівському районі та тисячне авто для ЗСУ: Максим Козицький розповів про тиждень, який минає

На Львівщині відкриють філію Вищого військового навчального закладу

Цього тижня, 9 березня, під час повітряної тривоги ворожа ракета впала у житловій зоні. Загинуло 5 наших земляків.

Про це на своїй сторінці у Telegram написав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

ПвК «Захід» отримало вже другий VR-тренажер для відпрацювання навичок зі знищення повітряних цілей ворога – крилатих ракет, літаків й безпілотників. Передали його спільно з Львівським IT Кластером в межах нашого проєкту «Sky» – забезпечення воїнів протиповітряної оборони найпрогресивнішими технологіями.

Цього тижня в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи» зі Львівщини відправили тисячне авто. За 10 місяців спільними силами небайдужих людей, волонтерів, організацій та бізнесів зі всього світу нам вдалось передати 1000 машин на передову нашим воїнам, рятувальникам, медикам.

Підсумки проєкту «Лазне-пральний комплекс у кожен батальйон»: вдалось зібрати понад 700 тисяч гривень. Мобільний лазне-пральний комплекс уже виробляють. Наприкінці березня його отримають наші воїни. Таку ініціативу, щоб наші захисники і захисниці мали можливість на передовій прийняти теплий душ та випрати речі, організовували Львівська ОВА, БФ «Razom for Ukraine» та командування Сил територіальної оборони ЗСУ.

У Самборі відкриють філію Вищого військового навчального закладу – Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Меморандум про гарантії та взаєморозуміння підписали Львівська ОВА, Самбірська міська рада та Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Двом українським воїнам, які втратили на війні руки, встановили біонічні протези від британської компанії Open Bionics. Це зробили на базі ультрасучасної клініки протезування, реконструкції та реабілітації Superhumans Center, яку створюють у нашій області.

Інвест офіс презентував вебплатформу, де підприємці можуть дізнатись про актуальні програми фінансування в онлайн-режимі.

Львівська ОВА запрошує на стажування з проєктного менеджменту. Учасники зможуть зробити вклад у розвиток Львівської області, покращити навички у сфері проєктного менеджменту, попрактикуватись в управлінні проєктами обласного рівня.

Нагадаємо, Максим Козицький розповів, як від початку війни змінилися повноваження місцевої влади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності