На Львівщині проводять обшуки на території тютюнової фабрики

На Львівщині проводять обшуки на території тютюнової фабрики

Службові особи підприємства підозрюються у незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів

 Бюро економічної безпеки у Львівській області проводить обшуки на території однієї з тютюнових фабрик.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Службові особи фабрики підозрюються у виготовленні, зберіганні тютюнових виробів, що не обклеюються марками акцизного податку. Такі господарські операції не відображалися в бухгалтерському, податковому обліках та здійснювалися без декларування отриманих доходів від їх реалізації.

Також зазначається, що здійснюється досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 204 ККУ (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу розміром від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині викрили масштабну схему нелегальної реалізації тютюнових виробів. Незаконно виготовлену продукцію реалізовували всередині країни, а також контрабандним шляхом переправляли за кордон. Під час обушків виявили та вилучили понад 330 тис. пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку, 1,5 т тютюну для кальянних пристосувань, чорнові записи та інші речові докази.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності