Загиблому 8 років тому львівському співакові прислали повістку

Загиблому 8 років тому львівському співакові прислали повістку

В мережі опублікували фото документа, виданого Шевченківським РЦК та СП м. Львова майором Синюшком

Загиблому у ДТП в 2015 році львівському співакові Владиславу Левицькому прислали повістку.

Про це написала у Facebook користувачка Мар'яна Волошин.

Жінка опублікувала фото документа, виданого Шевченківським РЦК та СП міста Львова майором Синюшко.

«І мертвим, і живим, і ненародженим... Цікаво, чим члени Шевченківського РЦК та СП займаються на роботі, разом зі своїм ВО керівником??? Перепрошую, але складається враження, що одне дурне пише, друге ставить свій підпис і печатку, і нікому нема справи до того - ЩО ТАМ ... А там, згідно закону про мобілізацію, до центру комплектації викликають людину, яка загинула майже вісім років тому...», - пише обурено жінка.

На повістку загиблому синові на своїй сторінці у Facebook відреагувала мама співака, Євгенія Левицька.

«Майор Синюшко! Вам - на передову, там можливо ви будете краще справлятися з своїм обов'язком, бо в тилу ви ріжете людей по живих ранах. Вам потрібна кількість виписаних повісток ,чи як це зрозуміти? Вашим поступкам немає ні прощення, ні виправдання. Ганьба- бездарним майорам!», - йдеться в дописі матері загиблого.

Довідково:

Владислав Левицький (справжнє ім'я Василь Левицький; 18 квітня 1985, Львів — 2 липня 2015, Золочів) — український співак. 2 липня 2015 року автомобіль співака потрапив в аварію — лобове зіткнення з вантажівкою, внаслідок якого Левицький загинув. Разом з сестрою і племінницею він повертався з Тернополя до Львова. Автокатастрофа трапилася близько 22:30 недалеко від села Велика Вільшаниця Золочівського району.

Легковик Левицького (Toyota Corolla) врізався в вантажівку «MAN». У результаті попереднього слідства стало відомо, що фура протягнула машину ще 25 метрів. Владіслав з сестрою від отриманих травм загинули на місці, дитина померла у машині швидкої по дорозі в лікарню.

«Внаслідок ДТП загинув 30-річний водій "Toyota Corolla", український співак Владислав Левицький. Від отриманих травм також померли двоє пасажирок цього авто - 7-річна дівчинка та її 33-річна мама», - зазначили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розповідало більш детально про те, як діяти, коли видають повістку, чи можна від неї відмовитись та чи буде за це покарання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності