На Львівщині зустріли тіло загиблого на Харківщині гранатометника

На Львівщині зустріли тіло загиблого на Харківщині гранатометника

Похорон воїна відбудеться у селі Орів 26 лютого

Трускавецька громада 25 лютого зустріла тіло 35-річного військового Дениса Степанова із села Орів. Воїн був гранатометником й загинув внаслідок ворожого обстрілу на північно-західних околицях села П`ятихатки Бериславського району Херсонської області.

Про це повідомили у Трускавецькій міській раді.

«Небо ридало за Українським Героєм. Господь визначив йому прожити лише 35 років і загинути мученицькою смертю за рідну Вітчизну. Денис Степанов навіки залишиться молодим. Сьогодні, в вітряний дощовий день 25 лютого, він повернувся до рідного Орова, щоб спочити тут навіки – поміж високих верхів та кичер, поміж плаїв та духмяних смерек, споглядаючи з висоти небес на рідний благословенний край. Він повернувся, щоб попрощатися з усіма рідними, знайомими, з рідним селом та піти туди, де немає смутку, болю та хвороб, а де є лиш безкінечне життя», - йдеться у повідомленні.

Так, на Перехресті Героїв поблизу Дрогобича жителі громади схилили коліна перед труною з тілом Дениса Степанова. Після спільної молитви за упокій душі та сумної «Вічної пам`яті» місцеві жителі заспівали гімн України.

Додамо, що парастас за Денисом Степановим відбудеться в його рідному Орові 25 лютого о 18:00. Натомість похорон відбудеться у неділю, 26 лютого, о 13:30.

Нагадаємо, Львів 25 лютого попрощався із загиблим тероборонівцем Юрієм Булгару.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності