Львів 25 лютого попрощається із загиблим тероборонівцем

Прощання із загиблим захисником
Фото: Львівська міська рада

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань

У суботу, 25 лютого, Львів попрощається з Юрієм Булгару, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться об 11-й годині у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка Героя

Юрій Булгару (20.10.1997-17.02.2023) Львів’янин.

Навчався у Винниківській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №9. Закінчив Державний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва». Працював молодшим приймальником товарів у Товаристві з обмеженою відповідальністю «АТБ-Маркет».

З початком повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних сил України.

У Юрія Булгару залишилися батьки, дружина, син та брат.

Нагадаємо, на війні проти російських загарбників 22 лютого під час мінометного обстрілу загинув, отримавши несумісні з життям поранення, 37-річний дрогобичанин Юрій Кузик.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності