• Головна
  • Новини Львівщини
  • Їздив з підробленими документами на авто: на Львівщині жінка намагалася відкупити від поліції сина

Їздив з підробленими документами на авто: на Львівщині жінка намагалася відкупити від поліції сина

Жінка декілька разів пропонувала правоохоронцям гроші

Пустомитівський районний суд Львівської області покарав жінку, яка намагалася відкупити від поліції син.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №450/122/23.

Встановлено, що інцидент стався Поблизу с. Залісся на дорозі Мукачево – Івано-Франківськ – Рогатин - Львів. Жінка запропонувала поліцейським хабар за те, аби останні не документували можливе використання підробленого свідоцтва про реєстрацію автомобіля Audi A6, яким керував її син.

Через опущене пасажирське вікно службового автомобіля обвинувачена поклала на коліна правоохоронця 50 доларів. Після того, як жінку попередили про кримінальну відповідальність за такі дії, вона забрала гроші з колін поліцейського.

Далі вона сіла в автомобіль правоохоронців та продовжила пропонувати хабар поліцейському, який був за кермом авто. Спочатку жінка намагалася дати гроші у руки, однак потім вона поклала їх між сидіннями автомобіля під головний убір поліцейського.

У судовому засіданні вона визнала свою вину, у вчиненому розкаялася та просила суворо не карати. Розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати жінку винною та призначив покарання у виді 17 тис. грн штрафу.

Нагадаємо, у Львові покарали водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та пропонував поліцейським хабар. Він поклав на заднє сидіння поліцейського авто 1 тис. гривень та 50 євро.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності