У Львові на хабарі викрили одного з головних інспекторів податкової

У Львові на хабарі викрили одного з головних інспекторів податкової

Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу

У Львові викрили головного державного інспектора одного з відділів контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів на хабарі.

Про це пише Львівська обласна прокуратура 10 лютого.

За даними слідства, посадовець щомісяця вимагав та одержував 800 доларів США від місцевого підприємця за безперешкодне здійснення діяльності з продажу алкогольних напоїв та непроведення перевірок податкового законодавства.

Правоохоронці затримали його одразу після чергової частини неправомірної вигоди в сумі 1 600 доларів США. Загалом зафіксовано одержання хабарів на загальну суму 3 200 доларів США.

Тривають невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Львівського районного управління поліції № 1 Головного управління Нацполіції України у Львівській області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Нагадаємо, 10 лютого зранку стало відомо, що ДБР розпочало обшуки у керівництва Львівської митниці. Правоохоронці завітали до в. о. начальника Львівської митниці Олега Шахрая та його заступників. Пізніше Офіс Генпрокурора підтвердив, що обшуки тривають у семи областях України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності