На Львівщині чоловік заплатить штраф за пропозицію хабаря поліцейському

Правопорушник намагався дати поліцейському 3,9 тис. грн хабаря

Радехівський районний суд Львівської області покарав чоловіка, який намагався дати поліцейському хабар, штрафом.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №451/26/23.

Встановлено, що 9 листопада 2022-го обвинувачений був зупинений працівником поліції на дорозі Павлів-Станин у стані алкогольного сп’яніння. Також він керував автомобілем без увімкнених фар у денну пору доби за межами населеного пункту.

Під час роз'яснення правоохоронцем прав обвинуваченого, перед складанням протоколів за адмінправопорушення, чоловік намагався дати поліцейському хабар у розмірі 3,9 тис. грн. Таким чином порушник хотів, аби на нього не складали протоколи про притягнення його до відповідальності.

В ході досудового розслідування чоловік повністю визнав свою вину у скоєному та подав до суду угоду про визнання винуватості.

Суд розглянув матеріали справи та визнав чоловіка винним. Порушника покарали штрафом у розмірі 17 тис. грн. Також суд конфіскував у дохід держави кошти, які чоловік намагався дати правоохоронцю.

Нагадаємо, на кордоні ухилянт запропонував працівнику Держприкордонслужби хабар за те, щоб останній пропустив його через кордон. Під час проходження паспортного контролю чоловік зазначив, що є багатодітним батьком та надав три свідоцтва про народження дітей. У результаті поглибленого вивчення документів охоронці кордону виявили ознаки підробки одного зі свідоцтв про народження.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності