• Головна
  • Новини Львівщини
  • Потребували медичної допомоги та не могли самі вийти з квартири: на Львівщині врятували двох жінок похилого віку

Потребували медичної допомоги та не могли самі вийти з квартири: на Львівщині врятували двох жінок похилого віку

Пожежа
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Одна з жінок мала травму коліна

У Бориславі 22 лютого працівники ДСНС врятували двох жінок похилого віку. Обидві вони потребували медичної допомоги, але не могли самостійно відчинити двері до квартир.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Так, на третьому поверсі чотириповерхового будинку не могла самостійно відчинити двері квартири власниця, 1936 року народження. Жінка потребувала медичної допомоги. Рятувальники за допомогою висувної драбини через вікно забезпечили доступ в помешкання працівникам поліції та медикам. У квартирі була бабуся, яка мала травму коліна. Після огляду та надання медичної допомоги, старша жінка від госпіталізації відмовилась.

Також на третьому поверсі триповерхового будинку тривалий час не відчиняла двері власниця квартири, 1950 року народження. За допомогою висувної драбини через вікно рятувальники знову надали доступ до квартири працівникам поліції та медикам. Жінка потребувала медичної допомоги. Її, в стані середньої важкості, госпіталізували в Бориславську центральну міську лікарню.

Нагадаємо, раніше рятувальники у Сколе допомогли подружній парі похилого віку, яка потребувала медичної допомоги. Вони отримали повідомлення, що на другому поверсі двоповерхового житлового будинку не можуть самостійно відчинити двері помешкання 87-річний власник квартири і його дружина.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності