Безпорадно лежала та не ворушилась: у Львові патрульні врятували літню жінку

Патрульні через сусідній балкон змогли потрапити у помешкання бабусі

У Львові правоохоронці врятували літню жінку, яка впала у своїй квартирі та не могла самостійно підвестися.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Ввечері четверга, 9 лютого, екіпаж патрульних отримав виклик від схвильованих сусідів, які повідомили, що на вулиці Науковій літня жінка впала у власному помешканні та не може підвестись. Охоронці правопорядку Богдан Поліщук та Тарас Крук негайно приїхали на місце події, а сусіди вказали, де саме проживає жінка. Також інспекторам вдалося з’ясувати, що родичі громадянки за кордоном, а запасного ключа немає.

Крізь двері патрульні почули, як львів‘янка кличе на допомогу, однак, просить не виламувати двері. Відтак, оцінивши ситуацію, інспектори вирішили залізти у помешкання бабусі через балкон сусідньої квартири. Потрапивши на балкон жінки, поліцейські побачили 90-річну бабусю, яка лежала у безпорадному стані та не ворушилася.

Правоохоронці зайшли у помешкання та негайно відчинили двері, впустивши медиків, які оглянули її. На щастя, жінка не потребувала шпиталізації.

Нагадаємо, днями, близько 17-ої години, на вулиці Стрийській патрульні допомогли чоловіку, дружина якого народжувала, дістатися пологового.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності