Віддали життя за демократичні цінності: у Львові вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Віддали життя за демократичні цінності: у Львові вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 Героїв Небесної Сотні — жителі Львівщини

У понеділок, 20 лютого, у Львові вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький у Telegram.

20 Героїв Небесної Сотні — жителі Львівщини. На могили Героїв поклали квіти та прочитали молитву.

10 років тому український народ обрав безальтернативний шлях до європейських демократичних цінностей. Відбувся Євромайдан. Свій вибір на користь Євросоюзу, на противагу Митному союзу з Росією, українцям довелось захищати перед силовиками злочинної влади Януковича.

🕯 Боротьба за свободу — 10 років тому український народ обрав безальтернативний шлях до європейських демократичних цінностей. Відбувся Євромайдан. Свій вибір на користь Євросоюзу, на противагу Митному союзу з Росією, українцям довелось захищати перед силовиками злочинної влади Януковича. На жаль, ціна свободи та демократії вже тоді коштувала українцям багато життів. Проте безповоротний процес вже був запущений і далеко не останню роль в цьому відіграла Львівщина.Ми не повинні забувати ціну свободи і продовжувати виборювати її на усіх фронтах. Ми вистояли на Майдані і переможемо у війні. Дивіться репортаж LVIV.MEDIA про те, яку роль відіграла Львівщина у Революції Гідності.

Posted by LVIV.MEDIA - Новини Львова on Sunday, February 19, 2023

Нагадаємо, у Львові до Дня Героїв Небесної Сотні виплатить одноразову матеріальну допомогу членам сімей загиблих Героїв, які мешкають на території громади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності