Хуртовина у Карпатах та успіхи львівської ТрО на фронті: головні новини Львівщини за 19 лютого

Львів
Фото: pexels

У Львові також визнали винним у державній зраді контррозвідника СБУ

  • Львів’янин став чемпіоном України з легкої атлетики. У Києві триває чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді у приміщенні і чемпіонат України з багатоборства серед дорослих, молоді та юніорів. 18 лютого чемпіоном України з бігу на 3000 м став Роман Ростикус. 31-річний львівський легкоатлет пробіг цю дистанцію за 8:16.48, випередивши всього на 0.12 секунди Андрія Атаманюка з Хмельниччини.
  • У Карпатах попереджають про ускладнення погодних умов. Рятувальники зазначають, що на горі Піп Іван зафіксували -5 градусів морозу. Крім того, на високогір’ї хмарно, видимість обмежена до 30 м. Вітер, водночас, північно-західний з поривами до 17 м/с. Також спостерігається хуртовина і падає сніг.
  • У Львові визнали винним у державній зраді контррозвідника СБУ, який передавав таємну інформацію російським спецслужбам. Відомо, що 32-річного злочинця затримали у Кропивницькому майже рік тому — 28 лютого 2022 року. З 2019 року він працював оперуповноваженим Департаменту військової контррозвідки СБУ у Херсоні. Наприкінці вересня 2021 року чоловіка перевели до Кропивницького, де він став старшим оперуповноваженим.
  • Від початку війни лікування й консультації у Львові вже отримали понад 135 тисяч людей. У міському управлінні охорони здоров’я пояснюють, що йдеться про невідкладну і планову допомогу, профілактику, вакцинацію.
  • Оператори БПЛА 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ ефективно атакували ворога з повітря. Зазначається, що внаслідок атаки двоє загарбників отримали важкі поранення, а для їхньої евакуації залучили 15 окупантів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності