Львівщина зустріне Героя, який помер у Харкові після тяжкого поранення

Загиблий захисник України
Фото: pexels

Вдома на нього чекали діти, дружина та родичі

Захищаючи рідну землю від загарбників загинув воїн зі Львівщини Летнянчин Василь Миколайович.

Про це повідомили в Меденицькій селищній раді.

Військовослужбовець Летнянчин Василь Миколайович народився 17 жовтня 1968 року в селі Грушів. Навчався у Грушівській середній школі, а згодом здобув професію у Меденицькому училищі. Після закінчення навчання проходив службу в армії. Згодом одружився і переїхав із сім’єю до села Волоща. Виховав сина Миколу та дочку Софію.

Василь Миколайович пішов захищати Україну з 2014 року, в час проведення АТО/ООС. На початку повномасштабного вторгнення Росії, його призвали до лав Збройних Сил України. Служив воїн у 103-тій окремій бригаді Сил територіальної оборони. Летнянчин Василь був важко ранений біля населеного пункту Піщане Куп'янського району. Після цього його доправили у медичну установу в місті Харкові, однак врятувати його не вдалося. Помер він 15 лютого.

Вдома на нього чекали діти, дружина та родичі.

Зустріч загиблого воїна відбудеться у понеділок, 20 лютого, приблизно об 11:00. Панахиду проведуть в смт Меденичі біля Пам'ятника "Борцям за волю України". Далі кортеж із загиблим буде рухатися маршрутом: с. Ріпчиці — с. Літиня — с. Грушів — с. Волоща.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Додамо, на Донеччині загинув кулеметник зі Львівщини. Він отримав поранення, несумісні із життям.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності