Губернатор штату Нью-Джерсі відвідав Львівщину: деталі візиту

Губернатор штату Нью-Джерсі відвідав Львівщину: деталі візиту

Начальник ЛОВА Максим Козицький подякував США в особі губернатора штату Нью-Джерсі за ту вагому підтримку, яку вона надає у боротьбі з російським ворогом

У четвер, 16 лютого, на Львівщині із візитом перебував американський політик, губернатор штату Нью-Джерсі, Голова Національної асоціації губернаторів США Філ Мерфі. Разом із начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким американський політик поспілкувався із переселенцями, які знайшли прихисток в області.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Зокрема, Філ Мерфі, його дружина та представники благодійної організації «United Sikhs» відвідали один із навчальних закладів на Яворівщині, де від початку повномасштабного вторгнення знайшли прихисток декілька десятків переселенців. Також вони вручили малечі дарунки: іграшки, солодощі, розвивальні ігри тощо.

Натомість Максим Козицький подякував США в особі губернатора штату Нью-Джерсі за ту вагому підтримку, яку вона надає у боротьбі з російським ворогом.

«Для нас ваш візит – це також вагома підтримка, яку ми щодня відчуваємо від США з перших днів війни. Українці вірять в перемогу й роблять все, щоб її здобути. А також віримо, що маємо партнерів, зокрема американське суспільство, з якими подолаємо ворога. Щиро дякую за підтримку на міжнародному рівні на всіх майданчиках, за військову, гуманітарну та іншу допомоги. Дякую також «United Sikhs» за ту працю, яку робите для України. Людям дуже важливо відчувати підтримку, особливо тим, які покинули свої домівки та потребують особливого піклування», – сказав Максим Козицький.

Зазначається, що під час зустрічі сторони погодили поглибити співпрацю та укласти угоду про співробітництво між Львівщиною і Нью-Джерсі.

Нагадаємо, територіальні громади Львівщини беруть активну участь у відбудові місць, передбачених для ВПО. Зокрема у Львові переобладнали модульні містечка для того, щоб переселенці комфортно проживали там взимку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності