• Головна
  • Новини Львівщини
  • Збільшення кількості хворих на коронавірус та спортивні перемоги: головні новини Львівщини за добу 12 лютого

Збільшення кількості хворих на коронавірус та спортивні перемоги: головні новини Львівщини за добу 12 лютого

Львів
Фото: LVIV.MEDIA

Розповідаємо головні новини за добу 12 лютого

  • 12 лютого у Львові приспустили прапор Туреччини на знак підтримки та скорботи за народом Туреччини. Нещодавно на південному сході Туреччини та на території Сирії стався потужний землетрус. Президент Туреччини Реджеп Ердоган повідомив, що землетрус магнітудою 7,7 став найпотужнішим з 1939 року.
  • Медальним дублем для України завершився перший день змагань на етапі Європейського кадетського циклу з фехтування на шпагах «Wawel Dragon Trophy» у польському Кракові. 14-річний вихованець Львівської академії фехтування Максим Гула склав гідну конкуренцію старшому на два роки представнику Франції й у рівному поєдинку поступився з рахунком 13:15.
  • Кількість випадків захворювання на коронавірус у Львівській області зросла вдвічі. На Львівщині медики зареєстрували понад 9 тисяч випадків гострих респіраторних вірусних інфекцій. Порівнюючи з попереднім тижнем кількість інфікованих збільшилася на майже 1300 осіб. Загалом приріст захворюваності в області складає 14%. Щодо вікової категорії хворих, то 50% інфікованих, а це 4621 особа, діти до 17 років.
  • Славські гірські рятувальники допомогли трьом травмованим туристам-лижникам. На горі Тростян у селі Славське Стрийського району рятувальники допомогли 54-річному львів’янину, який отримав травму правої ноги та 21-річній львів’янці, яка отримала схожу травму. Крім цього, на горі Високий Верх у селі Волосянка, рятувальники надали допомогу 7-річному мешканцю Київської області, який травмував голову.

Нагадаємо, зранку 13 лютого на ділянці українсько-польського кордону «Нижанковичі-Мальховіце» розпочнеться пропуск вантажівок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності