Мокрий сніг та ожеледиця: якою буде погода у Львівській області 21 січня

Обледеніла гілка взимку
Фото: pexels

У Львівській області синоптики прогнозують погіршення видимості в опадах

У суботу, 21 січня, у Львові та області буде хмарно з проясненнями. Вночі подекуди значний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Так, жителів області попереджають про ожеледицю на дорогах та погіршення видимості в опадах. Атмосферний тиск зростатиме, натомість відносна вологість повітря істотно не зміниться.

У Львівській області синоптики прогнозують вночі значний мокрий сніг та дощ, подекуди значні опади, втім вдень буде без істотних опадів. На дорогах збережеться ожеледиця. Вночі та вранці місцями буде туман. Вдень подекуди можна буде зустріти налипання мокрого снігу. Вітер буде північно-західний, 3-8 м/с. Температура впродовж доби коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла.

У Львові ж, за прогнозом, також вночі йтиме мокрий сніг та дощ, а вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці буде туман. Вдень прогнозують налипання мокрого снігу. Вітер буде північно-західний, 3-8 м/с. Температура впродовж доби буде коливатися від 1° морозу до 1° тепла.

Нагадаємо, какао — це ідеальний вибір для затишного вечора вдома у холодну погоду. Класичне, зі спеціями чи навіть з вином — LVIV.MEDIA підготувало різноманітні варіації смачного напою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності