• Головна
  • Новини Львівщини
  • Львівщина продовжує приймати переселенців, тривог в області не було: Козицький розповів про головне за добу у Львівській області

Львівщина продовжує приймати переселенців, тривог в області не було: Козицький розповів про головне за добу у Львівській області

Максим Козицький

В області діють погодинні графіки відключень світла

Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про головне з життя Львівщини за останню добу.

Про це він написав у Telegram-каналі.

Протягом останньої доби в області не було сповіщень про повітряну тривогу.

Сьогодні, 16 січня, відповідно до доведених від «Укренерго» лімітів споживання на Львівщині діють погодинні графіки відключень світла.

Львівська область продовжує активно приймати вимушено переміщених осіб. Лише за останню добу двома евакуаційними потягами до Львова прибули 66 людей із територій, де наразі ведуться запеклі бої. Однак громадяни продовжують виїжджати й за кордон. До Перемишля зі Львівщини трьома поїздами вирушили 575 людей.

Активність спостерігається і на близьких із Польщею пунктах пропуску. Відтак, у Львівській області через пропускні пункти до України повернулося 20 тисяч 670 громадян. Виїхали — 20 тисяч 96 людей.

Нагадаємо, 14 січня ворог кілька разів влучив в об’єкт критичної інфраструктури на Львівщині. Максим Козицький розповів про наслідки ракетної атаки на Львівщині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності