• Головна
  • Новини Львівщини
  • Ворог кілька разів влучив в об’єкт критичної інфраструктури: Козицький розповів про наслідки ракетної атаки на Львівщині

Ворог кілька разів влучив в об’єкт критичної інфраструктури: Козицький розповів про наслідки ракетної атаки на Львівщині

Ворог кілька разів влучив в об’єкт критичної інфраструктури: Козицький розповів про наслідки ракетної атаки на Львівщині

На місце ураження виїхали всі профільні служби, які вивчають масштаби ушкоджень

Під час масованого ракетного удару 14 січня ворог кілька разів влучив в об‘єкт критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Водночас одну ракету воїни ПВК «Захід» збили.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram.

За його словами, обійшлося без жертв і постраждалих. На місце ураження виїхали всі профільні служби, які вивчають масштаби ушкоджень.

Козицький додав, що ударів зазнали й інші області. Тому по всій країні запровадили аварійні відключення електроенергії.

«Найбільше шокувала ситуація в Дніпрі – влучання у багатоповерхівку. Під‘їзд перетворився на гору каміння. Під завалами люди. Щирі співчуття усім, кого торкнулася ця біда. Сил і швидкості рятувальникам. Держава-терорист відповість за все! Бережіть себе. Не ігноруйте тривог. Вірте у ЗСУ! Ми обов‘язково переможемо!», - наголосив начальник Львівської ОВА.

Нагадаємо, під час масованого обстрілу 14 січня російські окупанти атакували дві теплоелектростанції ДТЕК, які вже неодноразово зазнавали ворожих ударів. Одна з них припинила виробляти електроенергію.

Водночас внаслідок ракетного удару по багатоповерховому житловому будинку у Дніпрі постраждало 27 людей. Наразі відомо про п’ятеро загиблих.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності